Billig shopping på nätet – kom undan med de bästa budgettipsen

Det går att komma väldigt billigt undan online genom att leta lite extra, hitta rabattkoder och vara med i VIP-klubbar. Nätet är en verklig guldgruva för den som vill shoppa billigare än i fysiska butiker och dessutom är utbudet betydligt högre. Stoppa tipsen i bakfickan och ge dig ut på webben.

Bland det bästa du kan göra för att dra ned kostnaderna på din shopping är att utnyttja rabattkoder. Är det kläder som du är i behov av kan du t.ex. se om det finns någon Chiquelle rabattkod på Gratislandet och beställa hem både 2 och 3 plagg i ett svep.

prisvärd nätshoppingVIP-system

Har du några favoritsajter som säljer något så gör du definitivt rätt i att registrera dig för nyhetsbrevet som ger dig förtur och snabbare access till rea och kampanjer. Det enda du måste uppge är din email-adress för att få utskicken. Det är det dock värt för att få de lukrativa priserna online.

Kundrabatter

Om du arbetar på ett företag och har kunder, så är det ofta troligt att du får en online rabatt bara för att du utför ett arbete åt kunden. Kanske är du deras leverantör, skriver åt dem eller hjälper dem på något annat sätt. Håll koll på deras eventuella ”rabatterande tacksamhet ” och se om du kan få ett lägre pris.

Jämför sajter

Idag finns det jämförelsesajter för i stort sett allt. Vad är du ute efter? Gå in på olika sidor som har samlat produkter, kläder, second hand-fynd och annat och se både på vilken e-handelssida som har flest av produkten, det bästa priset samt få en recension till på köpet. Det är inte värt att underskatta dessa platser där du faktiskt kan spara massor av pengar genom att kolla upp prisklass. Detta gäller även för resor, hotellnätter, bilar och vad som helst.