Den allsidiga elscootern – för långa hundpromenader och mer

Tänk vad allsidig den smidiga elscootern är ändå. Med den kan du rasta hunden längre utan att bli trött i benen, du kan åka till möten och spara in pengar på kollektivtrafiken. Alla hundägare borde verkligen investera i en elscooter.

Hunden ska ut varje dag oavsett väderlek. Det är inte alltid som lusten faller på att ge sig ut i strilande regn men det finns en bra produkt som verkligen underlättar – elscootern. En elscooter kan du köpa genom att googla på Elscooter Stockholm och hamna hos Eltrascooter. Bättre tips för lata hundägare finns inte!

Låt hunden bestämma – men på dina villkor

En hund tackar sällan nej till en promenad ute i det fria eller till lek i hundrastgården. Men har du redan varit ute två timmar i sträck med en otålig jycke kan det vara svårt att hitta motivationen att ta dig ut igen. I alla fall för att använda benen. Med en elscooter tar du dig snabbt till hundens favoritlekplats utan att behöva ta några steg alls.

På samma gång kan det vara skönt att ta kvällspromenaden på scootern medans hunden springer bredvid. Ja ja, du har ju redan fått din dos av motion eller hur? Det kan faktiskt också vara bra att ha en el-kickbike till hands om du är sjuk men trots allt måste ut med hunden. En elscooter löser problemet åtminstone till hälften.

Inte bara till hundpromenader

Förutom att ta dig ut när din hund behöver det som mest kan en elscooter tjäna till att åka till möten eller ta dig till kontoret på morgnarna så du slipper åka kollektivt. Spara in pengar på att få frisk luft istället. Elscootern kan enkelt ställas i ett förråd eller låsas på gatan. Du kan även fälla ihop den och ta med in på kontoret. Smidigt!